top of page
cropped-logo-vierkant-trans-01-6.png

Dutch Exotic Pets is een gepassioneerd bedrijf met een grote liefde voor reptielen.

Deze bijzondere passie delen wij graag met andere.

Wij hebben dit bedrijf gestart December 2018.

Wij zijn dit bedrijf begonnen omdat er nog veel onwetendheid is over reptielen.

Met onze presentaties willen wij mensen meer bewust maken over deze dieren.

Zo hopen wij ook het negatieve beeld naar deze dieren te verminderen.

Niet alleen is het overbrengen van kennis en passie voor ons belangrijk,

maar vinden het ook erg leuk om mensen een onvergetelijke ervaring te bieden met deze bijzondere dieren.

Of boek een unieke fotoshoot met onze dieren.

 In samenwerking met

Raymond Engelen photography

 

Elk kind is natuurlijk uniek! Daarom willen wij het feest van uw kind ook uniek maken. Wij zullen zorgen dat elk kind een dier kan aaien, vasthouden en er mee op de foto kan! Ook zullen we spannende en leerzame verhalen vertellen over elk dier. Om het perfect te maken hebben wij nog een leuke verassing voor de jarige aan het einde van het kinderfeest! Deze verrassing mag uiteraard besproken worden met de ouders.

Laat u ons van tevoren even weten hoe oud de jarige wordt, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Gemiddeld duren de presentaties 2 uur. Wij komen al langs voor een kinderfeest vanaf 89,95 euro! Dit is uiteraard exclusief de reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Wij geven ook unieke presentaties op scholen. Dit is natuurlijk een unieke kant om uw leerlingen wat te leren over deze bijzondere dieren.

Uiteraard wordt er met de leraren besproken wat wij precies gaan presenteren. Hoelang de presentatie duurt zal ook besproken worden met de leraren. De minimale tijdsduur per les is 1 uur. Wij kunnen ook langskomen voor meedere lessen voor verschillende klassen verdeeldt over de dag!

Heeft u collega’s die gek zijn van reptielen? of juist bang? Dan is dit zeker uw kans voor een uniek bedrijfsuitje! Wij komen op locatie langs met echte reptielen en zullen dan uitgebreidde leerzame verhalen over hun vertellen.

Tijdens de presentatie kunt u vele vragen aan ons stellen over de dieren! Ook zal het mogelijk zijn om de dieren te aaien en zelfs vast te houden. Het is uiteraard toegestaan vele foto’s te nemen van en met de dieren. Natuurlijk zal het een heel leuk idee zijn om als groep collega’s met zijn allen samen op de foto te gaan met een grote slang!

Wij komen al langs bij u op locatie vanaf 89,95 euro. Dit is uiteraard wel exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.

Photoshoot Creepy things
Photoshoot Creepy things
Photoshoot Creepy things
Photoshoot Creepy things
Photoshoot Creepy things
bottom of page